Heeft u een allergie? Belt u onder openingstijden naar 0318-414266 om te horen of dit product geschikt is voor u.
Sorteren op Positie Naam: A naar Z Naam: Z naar A Prijs: laag naar hoog Prijs: hoog naar laag Aangemaakt op
Tonen 18 20 24 per pagina
Chocolade bavarois met in de kern framboos.
Schuimgebak met crème vulling-vleugje cognac en door de hazelnoten gerold.
Amandelcake bodem met stukjes cranberry erin, witte chocolade mousse met laag cranberry saus.
Bladerdeeg met gele banketbakkersroom en een laag slagroom.
Frambozen bavarois met in de kern een verrassende frambozen vulling, omringt door een heel dun laagje cake.
Bladerdeeg met vers gekookte gele banketbakkersroom, afgedekt met een laagje fondant.
Harde wener bodem met een toren gemaakt van mokka crème, daarna wordt het gebakje door de mokka fondant gehaald.
Hazelnoot schuim met mokka crème.
Hazelnoot schuim met mokka crème gevuld, afgewerkt met een toefje slagroom.
Hazelnoot schuim met een laagje mokka crème ertussen, door de hazelnoten gerold en dan nog eens door de chocolade gehaald.
Chipolata vulling(rum met rozijnen) op basis van crème in een jasje van marsepein.
Deze leukerd worden gemaakt van een harde wener bodem, hoofdje is van crème, deze wordt door de chocolade gehaald en de afwerking is met marsepein. Let op! Het hoedje van de clown is niet eetbaar.
Roomboterkoek bodem, vulling van kwark met abrikozen laag bovenop.
Mokka crème, cake en gele banketbakkersroom.
Soes gevuld met slagroom.
Schuimgebak met mokka, door de gebrande suikers gerold.
Pistache bavarois met in de kern een cappuccino vulling.
Amandelschuim met chocolademousse en afgewerkt met toefje crème. Dit gebakje bevat geen gluten.
Amandelschuim met chocolademousse en afgewerkt met slagroom. Dit gebakje bevat geen gluten.
Chocoladecake met kirsch en kersen. Afgewerkt met slagroom.