Sorteren op
Tonen per pagina
Crumble bodem met chocolade mousse en in de kern een advocaat vulling.
Krokante bodem met een banaan bavarois en in de kern een passie vulling.
Roomboter crumble bodem, nougat mousse met een caramel interieur.
Frambozen bavarois met in de kern een verrassende frambozen vulling, omringt door een heel dun laagje cake.
Pistache bavarois met in de kern een cappuccino vulling.
Dit heerlijke gebakje bestaat uit een havermout bodem met een vulling van crème, pinda, karamel en een melk chocolademousse.
Progres schuim bodem, yuzu (Japanse citrus vrucht) met een perzik vulling.
Harde wener bodem met aardbei kwark.
Bitterkoekjes bavarois met cake, afgewerkt met schuimpjes.
Boterkoek bodem met appel en stukjes noot gevolgd door een laag kaneelbavarois.
Bosvruchtenbavarois met laagjes cake en afgewerkt met bosvruchten en verse slagroom.
Champagnebavarois met een dun laagje framboos en afgewerkt met witte chocolade snippers.
Zanddeeg bodem met cheesecake en frambozen.
Zwitserse room met rum, rozijnen, laagje marsepein met daaroverheen fondant.
Zanddeeg bodem met appel/rozijnen, banketbakkersroom en slagroom.
Harde wener bodem, kwark naturel met een laagje cake ertussen, afgestreken met abrikozen jam, opgemaakt met vers fruit en slagroom.
Schuim bodem, puur chocolade mousse en cake met een vleugje kaneel.