Sorteren op
Tonen per pagina
Soes gevuld met slagroom overgoten met chocolade fondant.
Cake bodem met bosvruchten bavarois en in de kern een vulling van framboos.
Harde wener bodem, witte chocolade mousse met bramen
Progres schuim met cappuccino bavarois en crunch chocolade bolletjes.
Roomboter crumble bodem, nougat mousse met een caramel interieur.
Champagnebavarois met een dun laagje framboos en afgewerkt met witte chocolade snippers.
Champagne bavarois met een dun laagje frambozen compote, afwerking met witte chocolade.
Champagne-framboos op crème basis.
Havermout bodem met cheese cake vulling afgewerkt met een compote gemaakt van blauwe bessen.
Zanddeeg bodem met cheesecake en frambozen.
Zwitserse room met rum, rozijnen en een laagje marsepein met daaroverheen fondant.
Zwitserse room met rum, rozijnen, laagje marsepein met daaroverheen fondant.
Chocolade kuipje gevuld met slagroom en verse vruchten.
Chocolade bavarois met in de kern framboos.
Schuimgebak met crème vulling-vleugje cognac en door de hazelnoten gerold.
Amandelcake bodem met stukjes cranberry erin, witte chocolade mousse met laag cranberry saus.
Zanddeeg bodem met appel/rozijnen, banketbakkersroom en slagroom.
Bladerdeeg met gele banketbakkersroom en een laag slagroom.