Zoek
Filters
Sluiten

Gebak

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

Frambozen gebak luxe

Frambozen bavarois met in de kern een verrassende frambozen vulling, omringt door een heel dun laagje cake.
€4,15

Geleroom tompouce

Bladerdeeg met vers gekookte gele banketbakkersroom, afgedekt met een laagje fondant.
€2,80

Glutenvrij slagroom gebak

Gluten vrij cake met slagroom vulling, aangezet met amandelschaafsel.
€3,60

Grote bokkepoot

Amandelschuim, gevuld met mokka. De uiteindes worden door de puur of melk chocolade gehaald.
€2,15

Harde mokka gebak

Harde wener bodem met een toren gemaakt van mokka crème, daarna wordt het gebakje door de mokka fondant gehaald.
€3,25

Hazelino

Hazelnoot schuim met mokka crème.
€3,25

Hazelino met slagroom

Hazelnoot schuim met mokka crème gevuld, afgewerkt met een toefje slagroom.
€3,25

Hazelnoot schuim bol

Hazelnoot schuim met een laagje mokka crème ertussen, door de hazelnoten gerold en dan nog eens door de chocolade gehaald.
€3,25

Hazelnoot slagroom schuim punt

Dagvers product Progres schuim met slagroom Wenst u het een dag later te nuttigen, dan adviseren wij om de punt in de vriezer te zetten zodat deze niet kan gaan inzakken. 45 minuten voor consumptie uit de vriezer halen.
€3,75

Hoekelums bruggetje

Progres schuim met mokka.
€2,10

Kasteeltje

Chipolata vulling(rum met rozijnen) op basis van crème in een jasje van marsepein.
€3,25

Kinder gebak

Deze leukerd worden gemaakt van een harde wener bodem, hoofdje is van crème, deze wordt door de chocolade gehaald en de afwerking is met marsepein. Let op! Het hoedje van de clown is niet eetbaar.
€3,25

Kwark gebak

Roomboterkoek bodem, vulling van kwark met abrikozen laag bovenop.
€3,25

Kwark punt

Harde wener bodem, kwark naturel met een laagje cake ertussen, afgestreken met abrikozen jam, opgemaakt met vers fruit en slagroom.
€3,75