Sorteren op
Tonen per pagina
Soezendeeg gevuld met gele banketbakkersroom, slagroom en verse schijfjes banaan
Harde wener koek met mokka door de hazelnoot chocolade gedompeld.
Harde wener bodem met bosbessen bavarois en laagjes cake afgewerkt met bosbessen
Soes gevuld met slagroom overgoten met chocolade fondant.
Cake bodem met bosvruchten bavarois en in de kern een vulling van framboos.
Bosvruchtenbavarois met laagjes cake en afgewerkt met bosvruchten en verse slagroom.
Harde wener bodem, witte chocolade mousse met bramen
Chocoladecake met hazelnoten-pecan bavarois en afgewerkt met pecan noten
Progres schuim met cappuccino bavarois en crunch chocolade bolletjes
Progres schuim bodem met een laagje karamel erop, cappuccino bavarois met crunch chocolade bolletjes erdoorheen
Roomboter crumble bodem, nougat mousse met een caramel interieur.
Harde wener bodem met caramel-zeezout en mokka
krokante bodem, cassis bavarois met in de kern groene appel vulling.
Champagne bavarois met een dun laagje frambozen compote, afwerking met witte chocolade
Champagne-framboos op crème basis
Havermout bodem met cheese cake vulling afgewerkt met een compote gemaakt van blauwe bessen