Sorteren op
Tonen per pagina
Amandelcake bodem met stukjes cranberry erin, witte chocolade mousse met laag cranberry saus.
Zanddeeg bodem met appel/rozijnen, banketbakkersroom en slagroom.
Bladerdeeg met gele banketbakkersroom en een laag slagroom.
Frambozen bavarois met in de kern een verrassende frambozen vulling, omringt door een heel dun laagje cake.
Bladerdeeg met vers gekookte gele banketbakkersroom, afgedekt met een laagje fondant.
Gluten vrij cake met slagroom vulling, aangezet met amandelschaafsel.
Amandelschuim, gevuld met mokka. De uiteindes worden door de puur of melk chocolade gehaald.
Harde wener bodem met een toren gemaakt van mokka crème, daarna wordt het gebakje door de mokka fondant gehaald.
Hazelnoot schuim met mokka crème.
Hazelnoot schuim met mokka crème gevuld, afgewerkt met een toefje slagroom.