Heeft u een allergie? Belt u onder openingstijden naar 0318-414266 om te horen of dit product geschikt is voor u.
Sorteren op
Tonen per pagina
Met appel en stukjes abrikoos.
Champagne-framboos op crème basis.
Havermout bodem met cheese cake vulling afgewerkt met een compote gemaakt van blauwe bessen.
Amandelschuim, gevuld met mokka. De uiteindes worden door de puur of melk chocolade gehaald.
Progres schuim met mokka.
Lemon bavarois met cake, afgewerkt met een laagje lemon curt.
Chipolata op crème basis.
Chocolademousse, toffeemousse, krokante bodem afgewerkt met een laagje toffee-caramel.
Zonder toegevoegde suikers, met veel proteïnen. Red velvet cake met magere kwark, skyr, yogurt. De noten melange is gebakken in honing.
Slagroom, cake en abrikozenjam en afgewerkt met fondant. Let op; deze zijn per 15 te bestellen.
Zwitserse room met rum, rozijnen, laagje marsepein en afgewerkt met fondant. Let op; deze zijn per 15 te bestellen.
Cake bodem met vanille mousse en daarop een bosbessen bavarois.