Heeft u een allergie? Belt u onder openingstijden naar 0318-414266 om te horen of dit product geschikt is voor u.
Sorteren op Positie Naam: A naar Z Naam: Z naar A Prijs: laag naar hoog Prijs: hoog naar laag Aangemaakt op
Tonen 9 12 18 per pagina
Red velvet cake met roomkaas vulling en red velvet crumble.
Chocolade mousse en chocolade cake.
Lange vinger gedompeld in een koffielikeur (basis mascarpone).
Slagroom, cake en abrikozenjam.
Dagvers product Progres schuim met slagroom Wenst u het een dag later te nuttigen, dan adviseren wij om de punt in de vriezer te zetten zodat deze niet kan gaan inzakken. 45 minuten voor consumptie uit de vriezer halen.
Mokka crème, cake en gele banketbakkersroom.
Schuim bodem, puur chocolade mousse en cake met een vleugje kaneel.
Amandelcake met stukjes cranberry erin mee gebakken, frambozen bavarois met daarin slagroom soesjes, overgoten met cassis saus.
Harde wener bodem, kwark naturel met een laagje cake ertussen, afgestreken met abrikozen jam, opgemaakt met vers fruit en slagroom.