Heeft u een allergie? Belt u onder openingstijden naar 0318-414266 om te horen of dit product geschikt is voor u.
Sorteren op Positie Naam: A naar Z Naam: Z naar A Prijs: laag naar hoog Prijs: hoog naar laag Aangemaakt op
Tonen 9 12 18 per pagina
Cake met aardbei jam en verse slagroom
Harde wener bodem met aardbei kwark vulling , afgewerkt met aardbei en slagroom
Zanddeeg bodem met appel, geleroom en amandel.
Boterkoekbodem met een klein laagje geleroom en amandelspijs op de bodem. Gevuld met appel partjes en rozijnen.
Champagne bavarois met frambozen bavarois overgoten met een cassis glacage
Champagne bavarois met een dun laagje frambozen compote, afwerking met witte chocolade.
Zwitserse room met rum, rozijnen, laagje marsepein met daaroverheen fondant.
Zanddeeg bodem, appel/rozijnen, banketbakkersroom en slagroom
Hazelnoot schuim met mokka crème
Harde wener bodem op gebouwd met laagje roomboter cake en kwark, afgewerkt met laagje abrikozen jam, vers fruit en slagroom
Zachte room bodem met gele banketbakkersroom, slagroom, aardbeien compote een dun laagje schuim ertussen en dan afgewerkt met bladerdeeg puntjes en een verse aardbei.
Mokka crème, cake en gele banketbakkersroom.
Chocolade crumble bodem met laag melk chocolade mousse een laag puur chocolade mousse en een laag aardbeien en frambozen, overgoten met een frambozen glacage.
Chocoladecake met kirsch en kersen. Afgewerkt met slagroom.
Slagroom, cake en abrikozenjam in de vorm van een hart.
Slagroom, cake en abrikozenjam .