Heeft u een allergie? Belt u onder openingstijden naar 0318-414266 om te horen of dit product geschikt is voor u.
Sorteren op
Tonen per pagina
Roomboterkoek bodem met aardbei kwark, afgewerkt met aardbei en slagroom.
Boterkoek bodem met gele banketbakkersroom, verse aardbeien en slagroom.
Progres schuim bodem met een dun laagje karamel, advocaat bavarois afgewerkt met een dun laagje marsepein.
Crumble bodem met chocolade mousse en in de kern een advocaat vulling.
Chocolade schuim bodem met advocaat crème gevuld met advocaat, omhuld met witte chocolade.
Bladerdeeg bodem met appel en meegebakken amandelspijs.
Krokante bodem met een banaan bavarois en in de kern een passie vulling.
Soezendeeg gevuld met gele banketbakkersroom, slagroom en verse schijfjes banaan.
Harde wener koek met mokka door de hazelnoot chocolade gedompeld.
Walnoot bavarois met stukjes walnoot, omhuld met marsepein
Soes gevuld met slagroom overgoten met chocolade fondant.
Cake bodem met bosvruchten bavarois en in de kern een vulling van framboos.
Harde wener bodem, witte chocolade mousse met bramen
Progres schuim met cappuccino bavarois en crunch chocolade bolletjes.
Roomboter crumble bodem, nougat mousse met een caramel interieur.
Champagne bavarois met een dun laagje frambozen compote, afwerking met witte chocolade.
Zwitserse room met rum, rozijnen en een laagje marsepein met daaroverheen fondant.
Chocolade kuipje gevuld met slagroom en verse vruchten.
Chocolade bavarois met in de kern framboos.
Schuimgebak met crème vulling-vleugje cognac en door de hazelnoten gerold.
Amandelcake bodem met stukjes cranberry erin, witte chocolade mousse met laag cranberry saus.
Bladerdeeg met gele banketbakkersroom en een laag slagroom.
Frambozen bavarois met in de kern een verrassende frambozen vulling, omringt door een heel dun laagje cake.