Sorteren op
Tonen per pagina
Boterkoek bodem met gele banketbakkersroom, verse aardbeien en slagroom.
Progres schuim bodem met een dun laagje karamel, advocaat bavarois afgewerkt met een dun laagje marsepein.
Chocolade schuim bodem met advocaat crème gevuld met advocaat, omhuld met witte chocolade.
Bladerdeeg bodem met appel en meegebakken amandelspijs.
Traditionele appeltaart met een toefje slagroom.
Soezendeeg gevuld met gele banketbakkersroom, slagroom en verse schijfjes banaan.
Harde wener koek met mokka door de hazelnoot chocolade gedompeld.
Harde wener bodem, witte chocolade mousse met bramen
Soes gevuld met slagroom overgoten met chocolade fondant.
Cake bodem met bosvruchten bavarois en in de kern een vulling van framboos.
Progres schuim met cappuccino bavarois en crunch chocolade bolletjes.
Champagne bavarois met een dun laagje frambozen compote, afwerking met witte chocolade.
Zwitserse room met rum, rozijnen en een laagje marsepein met daaroverheen fondant.
Chocolade kuipje gevuld met slagroom en verse vruchten.
Chocolade bavarois met in de kern framboos.
Schuimgebak met crème vulling-vleugje cognac en door de hazelnoten gerold.
Amandelcake bodem met stukjes cranberry erin, witte chocolade mousse met laag cranberry saus.