Sorteren op
Tonen per pagina
Chocolade mousse, chocolade cake met heerlijke stukjes crunch doorheen.
Soezendeeg gevuld met mokka, die door de truffel chocolade gehaald is (hazelnoot chocolade).
Harde wener bodem met gele banketbakkersroom, vers fruit afgewerkt met een toefje slagroom.
Bladerdeeg met vers gekookte gele banketbakkersroom, afgedekt met een laagje fondant.
Slagroom, cake en abrikozenjam en afgewerkt met fondant. Let op; deze zijn per 15 te bestellen.
Zwitserse room met rum, rozijnen, laagje marsepein en afgewerkt met fondant. Let op; deze zijn per 15 te bestellen.
Met appel en stukjes abrikoos.
Amandelschuim, gevuld met mokka. De uiteindes worden door de puur of melk chocolade gehaald.
Champagne-framboos op crème basis.
Havermout bodem met cheese cake vulling afgewerkt met een compote gemaakt van blauwe bessen.
Progres schuim met mokka.
Lemon bavarois met cake, afgewerkt met een laagje lemon curt.
Chipolata op crème basis.
Chocolademousse, toffeemousse, krokante bodem afgewerkt met een laagje toffee-caramel.
Zonder toegevoegde suikers, met veel proteïnen. Red velvet cake met magere kwark, skyr, yogurt. De noten melange is gebakken in honing.
Cake bodem met vanille mousse en daarop een bosbessen bavarois.