Sorteren op
Tonen per pagina
Harde wener bodem, kwark naturel met een laagje cake ertussen, afgestreken met abrikozen jam, opgemaakt met vers fruit en slagroom.
Lemon bavarois met cake, afgewerkt met een laagje lemon curt.
Schuim bodem, puur chocolade mousse en cake met een vleugje kaneel.
Amandelcake met stukjes cranberry erin mee gebakken, frambozen bavarois met daarin slagroom soesjes, overgoten met cassis saus.
Mokka crème, cake en gele banketbakkersroom.
Mokka crème, cake en gele banketbakkersroom.
Soes gevuld met slagroom.
Schuimgebak met mokka, door de gebrande suikers gerold (glutenvrij).
Pistache bavarois met in de kern een cappuccino vulling.
Amandelschuim met chocolademousse en afgewerkt met toefje crème. Dit gebakje bevat geen gluten.
Amandelschuim met chocolademousse en afgewerkt met slagroom. Dit gebakje bevat geen gluten.
Chipolata op crème basis.
Chocoladecake met kirsch en kersen. Afgewerkt met slagroom.
Mandarijnen bavarois met een vulling van sinaasappel.
Chipolata vulling(rum met rozijnen). Omhuld met marsepein en een toefje slagroom.
Schuimgebak met mokka, door de gebrande suikers gerold en bovenop en toefje slagroom.
Slagroom, cake en abrikozenjam.
Aardbei bavarois met slagroom, aangezet met amandelschaafsel.