Sorteren op Positie Naam: A naar Z Naam: Z naar A Prijs: laag naar hoog Prijs: hoog naar laag Aangemaakt op
Tonen 9 12 18 per pagina
Hazelnoot schuim met een laagje mokka crème ertussen, door de hazelnoten gerold en dan nog eens door de chocolade gehaald.
Dagvers product Progres schuim met slagroom Wenst u het een dag later te nuttigen, dan adviseren wij om de punt in de vriezer te zetten zodat deze niet kan gaan inzakken. 45 minuten voor consumptie uit de vriezer halen.
Progres schuim met mokka.
Chipolata vulling(rum met rozijnen) op basis van crème in een jasje van marsepein.
Deze leukerd worden gemaakt van een harde wener bodem, hoofdje is van crème, deze wordt door de chocolade gehaald en de afwerking is met marsepein. Let op! Het hoedje van de clown is niet eetbaar.
Roomboterkoek bodem, vulling van kwark met abrikozen laag bovenop.
Harde wener bodem, kwark naturel met een laagje cake ertussen, afgestreken met abrikozen jam, opgemaakt met vers fruit en slagroom.
Lemon bavarois met cake, afgewerkt met een laagje lemon curt.
Schuim bodem, puur chocolade mousse en cake met een vleugje kaneel.
Amandelcake met stukjes cranberry erin mee gebakken, frambozen bavarois met daarin slagroom soesjes, overgoten met cassis saus.
Mokka crème, cake en gele banketbakkersroom.
Mokka crème, cake en gele banketbakkersroom.
Soes gevuld met slagroom.
Schuimgebak met mokka, door de gebrande suikers gerold.
Pistache bavarois met in de kern een cappuccino vulling.
Amandelschuim met chocolademousse en afgewerkt met toefje crème. Dit gebakje bevat geen gluten.
Amandelschuim met chocolademousse en afgewerkt met slagroom. Dit gebakje bevat geen gluten.
Schuim bodem, witte crème met rum en rozijnen die door witte chocolade gehaald is.