Sorteren op
Tonen per pagina
Roomboterkoek bodem met aardbei kwark, afgewerkt met aardbei en slagroom.
Harde wener bodem met aardbei kwark.
Boterkoek bodem met gele banketbakkersroom, verse aardbeien en slagroom.
Progres schuim bodem met een dun laagje karamel, advocaat bavarois afgewerkt met een dun laagje marsepein.
Crumble bodem met chocolade mousse en in de kern een advocaat vulling.
Chocolade schuim bodem met advocaat crème gevuld met advocaat, omhuld met witte chocolade.
Puur cacao met frambozen vulling.
Bitterkoekjes bavarois met cake, afgewerkt met schuimpjes.
Bladerdeeg bodem met appel en meegebakken amandelspijs.
Boterkoek bodem met appel en stukjes noot gevolgd door een laag kaneelbavarois.
Met appel en stukjes abrikoos.
Traditionele appeltaart met een toefje slagroom.
Krokante bodem met een banaan bavarois en in de kern een passie vulling.
Soezendeeg gevuld met gele banketbakkersroom, slagroom en verse schijfjes banaan.
Harde wener koek met mokka door de hazelnoot chocolade gedompeld.
Walnoot bavarois met stukjes walnoot, omhuld met marsepein