Sorteren op
Tonen per pagina
Chipolata op crème basis.
Chocoladecake met kirsch en kersen. Afgewerkt met slagroom.
Slagroom, cake en abrikozenjam.
Chipolata vulling(rum met rozijnen). Omhuld met marsepein en een toefje slagroom.
Schuimgebak met mokka, door de gebrande suikers gerold en bovenop en toefje slagroom.
Slagroom, cake en abrikozenjam.
Aardbei bavarois met slagroom, aangezet met amandelschaafsel.
Cake met slagroom aangezet met amandelschaafsel. Dit gebakje is suikervrij.
Lange vingers in een koffielikeur gedompeld (basis is mascarpone).
Lange vinger gedompeld in een koffielikeur (basis mascarpone).
Chocolade mousse, chocolade cake met heerlijke stukjes crunch doorheen.
Chocolade mousse en chocolade cake.
Soezendeeg gevuld met mokka, die door de truffel chocolade gehaald is (hazelnoot chocolade).
Chocolademousse, toffeemousse, krokante bodem afgewerkt met een laagje toffee-caramel.
Zonder toegevoegde suikers, met veel proteïnen. Red velvet cake met magere kwark, skyr, yogurt. De noten melange is gebakken in honing.
Dit gebakje bevat de volgende ingrediënten: Tarwebloem, suiker, plantaardig vet, zonnebloemolie, cacao, chocolade, sojameel, rijsmiddel E450 en E500, frambozen, zetmeel, citroenzuur, agaragar, pistache noten.
Bavarois op soja basis met een vulling van sinaasappel/lemon. Bodem is puur chocolade plakje en glutenvrij koekje.